POČELO JE CONVERSE RUBBER TRACKS GLASANJE!

convrubbertracksnovisadlogo-300x218

Glasaj za najbolje!

U okviru Converse Rubber Tracks takmičenja  prijavilo se preko 100 regionalnih bendova i pojedinaca!

 Preko 100 bendova i pojedinaca prijavilo se na Converse Rubber Tracks takmičenje! Prijave su stigle iz celog regiona, iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, kao i Crne Gore. Ovi inovativni i originalni muzičari bore za glavnu nagradu – besplatno snimanje u novosadskom Studiju M! Da li će u tome uspeti zavisi od posetilaca sajta rubbertracks.converse.rs ! U toku je online glasanje i trajaće do 4. aprila.

Glasanjem fanova u najuži krug ulazi 15 bendova od kojih će zatim, žiri izabrati 7 koji će demonstrirati svoje muzičko umeće uživo u Studiju M. U žiriju Converse Rubber Tracks takmičenja su Mirela Priselac Remi (Elemental), Vladimir Radusinović Radule (Atheist Rap) i Marko Šelić Marčelo, koji će pobednike proglasiti do 15. aprila.

Izabrani bendovi ili pojedinci ući će u novosadski Studio M 4. maja, a imaće priliku da snimaju pod budnim okom domaćih i stranih producenata koji dolaze iz Njujorka i “Converse Rubber Tracks“ studija iz Bruklina. Svaki bend će provesti osam sati u studiju snimajući svoju muziku.

 

Za svoju omiljenu numeru možeš glasati  OVDE  do 4. aprila.

Postavljeno na: 27 Jul 2015

Kategorija:

Converse Rubber Tracks Aftermovie

Converse Rubber Tracks Aftermovie

  The CONVERSE RUBBER TRACKS, najveći regionalni edukativni muzički projekat za mlade talente, završen je velikim koncertom za koji se tražila “narukvica” više. Od novembra do maja, pokrili smo 4 zemlje, 8 gradova i 12 radionica, preko 1000 učesnika. Edukativne, …


Pogledaj više