CONVERSE CHUCK TAYLOR ALL STAR RUBBER KOLEKCIJA

Converse predstavlja Chuck Taylor All Star Rubber kolekciju za jesen 2015. Treći put za redom, Rubber predstavlja moderan i elegantan način da, i tokom kišnih dana, stopala ostanu suva.

Modeli su jednobojni, imaju mekanu, vunenu postavu, i u potpunosti su napravljeni od gume. Dizajnirane sa umetnutim jezikom i mesinganim otvorima za pertle, vodootporne Converse Chuck Taylor All Star Rubber patike napravljene su tako da zaštite vaša stopala tokom hladnih i kišnih dana, a prikladne su i kao zaštita od blata koji je čest “pratilac” muzičkih festivala.

Dostupne kao unisex modeli, u veličinama za decu i odrasle, nova Chuck Taylor All Star Rubber kolekcija upotpunjena je još dubljom varijantom, Hi-Rise čizme, a dolazi nam u: zelenoj, žutoj, crvenoj, kao i dečijoj, ciklama boji.

CTAS_Rubber_149461C_zelena CTAS_Rubber_549592C_shot4 CTAS_Rubber_549589C_1 CTAS_Rubber_Kids_345285_2 CTAS_Rubber_Kids_344747_2

Postavljeno na: 14 Sep 2015

Kategorija:

Chuck Taylor All Star Sunset Wash

Chuck Taylor All Star Sunset Wash

  Inspirisan onom bojom koju starke dobiju kada provedu previše vremena na suncu, Converse Chuck Taylor All Star Sunset Wash ima taj savršen izbledeli izgled koji deluje bolje i lepše sa svakim nošenjem.


Pogledaj više