CHUCK TAYLOR ALL STAR

_MG_6886

Converse veruje da će oslobađanje stvaralaštva promeniti svet i naš glavni cilj u svemu sto radimo je da zapalimo kreativnost.

Iako su mnoge priče o Converse proizvodima različite, sve one se u suštini vraćaju na jedno centralno mesto – Converse kao brend. Mi smo brend sa mnoštvo proizvoda koji inspirišu i podstiču na stvaranje novih ideja kod ljudi širom sveta – bubnjara u bendu, fotografa, skejtera,preduzetnika, sanjara, mlađe verzije svakog od njih i izvan toga.

Chuck Taylor All Star je Converse-ovo prazno platno za stvaralaštvo. Fanovi starki žele da budu njihove najkreativnije duše i Converse podstiče svoje kupce pruzajući im šansu da ispolje njihove ideje. Svaki par postaje lični izraz onoga što smo proživeli i mi slavimo da kreativnost i jednostavna ljudska istina kojoj svi težimo bude naša istina i naša suština.

 

_MG_6890

_MG_6972 _MG_6962 _MG_6978 _MG_6984 _MG_7001 _MG_6989

Postavljeno na: 1 Aug 2016

Kategorija:

Chuck Taylor All Star Sunset Wash

Chuck Taylor All Star Sunset Wash

  Inspirisan onom bojom koju starke dobiju kada provedu previše vremena na suncu, Converse Chuck Taylor All Star Sunset Wash ima taj savršen izbledeli izgled koji deluje bolje i lepše sa svakim nošenjem.


Pogledaj više