Converse Chuck Taylor All Star II Boot

fh16_as_chuckii_boot_topdownpair_153573_onblack

U nastojanju da se premosti jaz između mode i potrebe za zimskom obućom,Converse je uveo čizme Converse Chuck Taylor All Star II Boot sa prvoklasnim vodootpornim kožnim materijalom sa mrežastom podlogom.

Ovo je prva vodootporna patika-čizma osmišljena tako da stopala ostanu topla i suva u zimskim uslovima, a da se istovremeno zadrži izgled klasične Chuck Taylor siluete. Vodootporna konstrukcija čizme sa obodom od neoprena i jezičkom za povlačenje na peti, uvedeni su da bi se u potpunosti sprečilo ulaženje vode, pri čemu barijera u krugu od 360 stepeni zadržava toplotu stopala.

Ova čizma se može naći i u verziji sa nazubljenom, dodatom gumom za posebne vremenske prilike, sa dubokim brazdama na đonu za sprečavanje klizanja i  Nike Lunarlon unutrašnjim kalupom koji stopalo dodatno  oblaže.

  • Atraktivnog dizajna, za zimske uslove.
  • Tople. Udobne.

fh16_as_chuckii_boot_lateral_153573_onblack

fh16_as_chuckll_boot_bootieinside_153573 fh16_as_chuckll_boot_neoprene_collar_153573 fh16_as_chuckii_boot_medial_153573_onblack fh16_as_chuckll_boot_pulltab_153573

Postavljeno na: 29 Sep 2016

Kategorija:

Jack Purcell Remastered

Jack Purcell Remastered

Kožni gornji sloj patike sa vodootpornim finišom, beli print Jack Purcell logoa na jeziku, utisnuti prorezi za 4mm široke pamučne pertle, zavodljiv štep, ojačana koža na petama i peskirani detalji – Converse “brodarice” sa profilisanom, toniranom petom sa Jack Purcell …


Pogledaj više