CONVERSE ESSENTIALS KOLEKCIJA

slicica

capture

Converse predstavlja Essentials, klasičnu kolekciju dizajniranu od vrhunskih materijala, koja tokom vremena ne gubi na kvalitetu i udobnosti. Proizvodi sa puno detalja su prilagođeni aktivnom i udobnom životnom stilu.

Svaki komad kolekcije izrađen je od kvalitetnog pamuka sa izdržljivim šavovima, koji se nošenjem nijansira na prirodan način. Sam pamuk je tretiran prethodnim pranjem, tako da se posle svakog sledećeg pranja vraća u prvobitnu formu.

Nova Converse Essentials kolekcija je unisex. Majica kratkog rukava, dukserica, dukserica sa kapuljačom sa i bez rajsferšlusa, donji deo trenerke u bojama bež, bordo, teget, siva i crna. Dukserice imaju unutrašnji džep za mobilni telefon, čime je ova linija prilagođena savremenim potrebama.

Svi proizvodi iz muške kolekcije omogućavaju nesmetanu slobodu pokreta, dok je ženska, inspirisana modnim trendovima, krojena više uz telo, vodeći računa o silueti.

Kvalitetna i pouzdana linija namenjena je kupcu koji je stalno u pokretu.

fh16_converse_apparel_grey-17 fh16_converse_apparel_obsidian-02 fh16_converse_apparel_obsidian-16 fh16_converse_apparel_redblock-05

 

Postavljeno na: 29 Sep 2016

Kategorija:

Paul Weller obeležio treće veče #conversegigs

Paul Weller obeležio treće veče #conversegigs

Posle još jedne fandastične večeri opasnih nastupa bendova Towns, 02.54, Japandroids i legendarnih Spiritualised, bilo je dovoljno samo pet reči da pokrene masovno horsko pevanje publike u klubu 100, koje je odjeknulo širom sveta do više hiljada ljudi koji su pratili …


Pogledaj više