Kreni od starke. Doživi Converse na EXIT festivalu!

Svečana haljina i starke? Dredovi sa pink šljokicama? Jutro na Festivalu bez sunčanih naočara? Da moguće je. Kreni od starke i izgradi svoj lični stil na EXIT-u!

Budi slobodan. Budi kreativan i pokaži nam zašto baš ti treba da dobiješ Converse experience na EXIT festivalu! Evo kako:

1. Zaprati @conversesrbija i @exitfestival na Instagramu

2. Podeli fotku svoje najluđe kombinacije sa starkama uz hešteg #FreedomStartFromTheBottom i u igri si da osvojiš Converse experience na EXIT-u i druge vredne nagrade!

Najbolja fotka osvaja:

Converse experience za tebe i dvoje prijatelja na EXIT-u! Plus dobijaš i Converse poklone za celo društvo!

Drugo mesto osvaja:

Dva kompleta ulaznica za EXIT i dva Converse festivalska paketa

Treće mesto osvaja:

Dve dnevne ulaznice za EXIT i dva Converse festivalska paketa

Sve ovo uradi od 5. do 20. Juna 2018., a 21. juna objavljujemo dobitnike! Ne zaboravi da otključaš profil, kako bismo mogli da vidimo tvoj post.

***EXIT Festival i Triple Jump d.o.o. zadržavaju pravo objave fotografija na Facebook stranicama u albumu #StartFromTheBotom. Fotografije će se koristiti samo u okviru konkursa.

Postavljeno na: 4 Jun 2018

Tagovi:
Kategorija:

CONVERSE X GOLF Le FLEUR*

CONVERSE X GOLF Le FLEUR*

Tyler, The Creator i Converse udružuju snage po drugi put i predstavljaju prolećnu, cvetnu One Star kolekciju patika za žene i muškarce. Revolucionana i smela, nikada viđena do sada, namenjena je vama… i svima ostalima. Prepoznatljiv cvet kao potpis na …


Pogledaj više
Converse X Miley Cyrus

Converse X Miley Cyrus

Converse x Miley Cyrus kolekcija je poziv fanovima, svih polova, uzrasta, seksualnih orijentacija, etničkih grupa, oblika i veličina da proslave svoju individualnost. Ova ”mix and match” kombinacija šljokica i čuvenog printa marame, tačnije ”bandana” daje svima mogućnost da kombinuju proizvode …


Pogledaj više
CHUCK TAYLOR COLOR BLOCK

CHUCK TAYLOR COLOR BLOCK

Zemljani tonovi su namenjeni da se uklopite. Osim ako ne nosite Chuck Taylor All Star Color Block. U tom slučaju nije moguće ostati neprimetan! Dobro poznata silueta Chuck Taylor All Star u ovoj sezoni ističe se blokovima boja koje su …


Pogledaj više