CONVERSE X DEV9T

Converse na Dev9t festivalu u okviru svoje aktuelne kampanje “Sve priče su istinite” nagrađuje vaše najbolje ispričane priče – specijalno oslikanim starkama.

Potrebno je da ufotkaš svoju priču sa Dev9t festivala i okačiš je uz propratni caption po želji na svoj otključan Instagram nalog uz obavezne heštegove

#ConverseXdev9t i #InMyConverse

i samim tim postaješ učesnik naše aktivacije te možeš na kraju da postaneš jedan od devet dobitnika custom made starki!

Fotke možeš da kačiš u periodu od 14. do 21. juna (u ponoć), pobednike proglašavamo 21. juna dok će sama izrada i dodela nagrada biti održana 22. juna.

Pored aktivacije, Converse je obezbedio besplatan prevoz za sve koji u starkama krenu na Dev9t. Svaki pun sat sa Trga republike (https://goo.gl/maps/cPiDdQyS4QXPxCzL8), počev od 17h pa do ponoći, kreće Converse minibus, a vraća se na svakih pola sata (poslednji polazak sa festivala je u 01:00h) – https://goo.gl/maps/gHsmFQvhiKMsaDky9.

Pobednike će odabrati kreativni tim Dev9t festivala, a pored oslikanih starki koje će na kreativan način ispričati baš vašu priču poklanjamo i Converse paket prepun fantastičnih poklona!

Te stoga ne oklevaj, dođi na Dev9t i ispričaj nam svoju priču!

@conversesrbija Converse.RS

 

 

 

Postavljeno na: 11 Jun 2019

Tagovi:
Kategorija:

CHUCK TAYLOR ALL STAR SEASONAL COLOURS

CHUCK TAYLOR ALL STAR SEASONAL COLOURS

Chuck familija starki se godinama širila. Postala je prepoznatljiva po klasičnoj core patici, koja je ujedno i bila muza svim proizvodima iz ove kategorije Converse modela. Chuck Taylor All Star Seasonal Colours kolekcija, zadržala je dobro poznati oblik starke, koje …


Pogledaj više