CONVERSE OTKRIVA KOLEKCIJU JACK PURCELL SNEAKER AND APPAREL FALL 2015

Novi premium materijali u dolezećoj sezoni ujedinjuju moderan zanat stvaranja obuće, komfor i stil 

Converse Inc. najavio je lansiranje nove kolekcije muških patika Jack Purcell, podižući klasičan dizajn na novi nivo premium detaljima, uključujući materijale otporne na jesenje vremenske prilike, koje ih čine bezvremenim i prilagodljivim komadima sezone.

Jesenja Converse Jack Purcell 2015 kolekcija patika predstavlja najviši nivo umetnosti spajanja premium materijala i detalja, kao što su koža, antilop i vodootporni materijali. Ono što daje poseban pečat ovim patikama jeste Converse Jack Purcell Signature Leather, stil koji ujedinjuje komfor i dizajn, uključujući udobnost Ortholite uložaka sa Nike Zoom Air tehnologijom.

Converse Jack Purcell Mono Nubuck

Converse Jack Purcell Mono Nubuck karakterišu luksuzni Nubuck gornji deo u gradijentnim bojama i monohromnim vrhom i sezonskim nijansama. Bilo da se radi o početku ili sredini sezone, premium materijali i konstrukcija patike obećavaju unikatnu jesenju obuću koja će vas sigurno prevesti između dva godišnja doba.
Dostupne boje: Dolphin, Navy

Converse Jack Purcell Suede Woven Bar Tape

Converse Jack Purcell sa trakom pojačanja od tkanog antilopa je otelotvorenje najfinije umešnosti stvaranja detalja sa premium antilop gornjom stranom patike u sezonskim bojama, pojačanom sa trakom u boji uz liniju pete. Ova patika omogućava kako stil, tako i dugovečnost i izdržljivost tokom zimskih meseci.
Dostupne boje: Surplus Green, Vaporous Gray

G17728-JP024U-15F03G17728-JP024U-15F02

G17745-JP024U-15F04

G17745-JP024U-15F03 (1)

 

Postavljeno na: 14 Aug 2015

Kategorija:

CONVERSE PREDSTAVLJA NOVU ONE STAR KOLEKCIJU: DARK STAR

CONVERSE PREDSTAVLJA NOVU ONE STAR KOLEKCIJU: DARK STAR

Inspirisan trendom ’90, Converse izlazi korak dalje u predstavljaju najnovije One Star kolekcije. Glavni likovi i nosioci kapmanje su tinejdžeri iz celog sveta, takozvani anti heroji, prepoznatljivi po svom jedinstvenom stilu, umetnosti, muzici i kulturi. Oni se ne plaše da …


Pogledaj više