NOVA CONVERSE FALL/HOLIDAY 2015 ALL STAR SNEAKER&APPAREL KOLEKCIJA

Nove ponude prilagodljive vremenskim uslovima i partnerstvo sa Woolrich-om obezbeđuje Chuck Taylor All Star patiku za svaki dan sezone

U mesecu iza nas predstavljena je Converse All Star Footwear and Apparel kolekcija za jesen 2015. Ona ujedinjuje jesenje stilove sa hrabrim miksom boja i materijala uključujući premium kožu, gumu i žakar. Mnoge od ovih stilizovanih silueta su dizajnirane tako da odgovaraju raznim vremenskim uslovima, uključujući kolekciju Converse Chuck Taylor Rubber, koja se vraća već treću sezonu sa zabavnim osveženjima boja i prepoznatljivim elementima Chuck Taylor All Star-a.

Jesenja kolekcija koncentrisana je in a najmenje detalje. Ženski modeli, uključujući Converse Chuck Taylor All Star Leather Shroud kolekciju, doživeli su neke smele promene, umotane u premium kožu za monohromni izgled. Jedinstveni materijali i dodaci, kao što je crni i bež žaker takođe su noviteti u jesenjoj kolekciji, dok je za muškarce Converse obezbedio military momenat, poput ikonske bomber jakne u novom Converse Chuck Taylor MA-1 Zip-u.

Saradnja sa Woolrich-om vraća se u novom ruhu – jedinstvenim vunenim paternima, za stil i toplotu u jednom. Sa fokusom na funkcionalnosti, nova kolekcija predstavlja i nove siluete, kao što su Deep V Back i All Star Legend Crew. Iznenađenja u bojama, sirove ivice na rukavima i džepovima, slojeviti duksevi i jakne obezbeđuju kreativnim kupcima toplu dolazeću sezonu.

CTAS_Rubber_549589C_1

Converse Chuck Taylor All Star All Star Brea

Converse nastavlja da se igra sa kožom, ovog puta na street style modelima – Converse Chuck Taylor All Star Brea. Sa Velcro kaišem, postavljenim za ekstra komfor, ovaj stil donosi savršen miks sporta i mode.

CTAS Brea_549582C_1

CONVERSE ALL STAR FOOTWEAR SARADNJA

Ove jeseni, Converse se vraća sa četiri nove saradnje – počevši od Converse Chuck Taylor All Star Woolrich kolekcije. Unapređena jedinstvenim paternima uparenim sa jasnim bojama, ova kolekcija kao i John Varvatos, Andy Warhol i Missoni, nudi novi dizajn, dok ostaje verna pojedinačnim osobenostima svih partnera.

Converse Chuck Taylor All Star Street Hiker

Kreirana tako se bez muke izbori sa urbanim terenom, Converse Chuck Taylor All Star Street Hiker postavlja nove standarde koncepta jesenje obuće. Sa jačom teksturom i muževnom siluetom, ona je malo šira, sa postavljenim gornjim delom i jezikom, za siguran komfor. Jaka ivica đona, vodootporan materijal, debeli zidovi čizme i snažan vrh obezbeđuju lep dizajn i dobru zaštitu istovremeno. Ojačanje na peti omogućiće lako skidanje obuće, bez rizika od oštećenja.

CTAS_149381_1

Converse Chuck Taylor All Star Woolrich

The Converse Chuck Taylor Woolrich saradnja vraća se nakon šest godina sa jedinstvenim vunenim paternima. Uz raznovrsnost sezonskih boja, kolekcija spaja razigrani miks ukrasnih vunenih dodataka, koji čine siluete poput Chuck Taylor All Star Street Hiker, the Chuck Taylor All Star Hi-Rise Boot i  Chuck Taylor All Star Chelsee dodatno toplim.

CTAS_Woolrich_549687_1

Postavljeno na: 4 Sep 2015

Kategorija: