CONVERSE I WOOLRICH PONOVO UJEDINJENI U HOLIDAY 2015 KOLEKCIJI

Američki brendovi ujedinjuju snage kako bi oživeli originalne printove na prepoznatljivoj Chuck Taylor All Star obući

 Converse Inc. otkrio je Converse Chuck Taylor All Star kolekciju, koja uključuje legendarnu Woolrich vunu u jarkim bojama i novim stilovima i podiže zimski stil na novi nivo. Skoro šest godina nakon poslednje saradnje, nova kolekcija nastavlja da prikazuje tradiciju i dizajn koji su odoleli vremenu.

Ukorenjen u zanatu i tradiciji, Woolrich je odavno sinonim za kvalitet odeće i ćebadi preko 180 godina, posvećen vrhunskoj izradi i kvalitetnim proizvodima prilagođenim vremenskim uslovima. Ove sezone Converse reinterpretira klasični Woolrich na američki način. Tradicionalne Woolrich boje su osvežene nijansom novih jarkih boja za novi, osveženi izgled. Kolekcija će biti dostupna u izdanjima Chuck Taylor All Star Street Hiker, Chuck Taylor All Star Hi-Rise Boot i najnovije Chuck Taylor All Star Chelsee siluete.

Converse_Chuck_Taylor_All_Star_Hi-Rise_Boot_Woolrich_detail Converse_Chuck_Taylor_All_Star_Street_Hiker_Woolrich_detailConverse_Chuck_Taylor_All_Star_Chelsee_Boot_Woolrich_detail

O Woolrich-u

Woolrich je osnovan pre više od 180 godina. Kompanija je počela sa radom 1830. Godine kada ej John Rich izgradio svoj prvi mlin za vunu u Plam Ranu u Pensilvaniji. Ono što se svih ovih godina nije promenilo je Woolrich-ova posvećenost kvalitetu, vrednosti i proizvodima savršenim za spoljne uslove i životni stil.

Postavljeno na: 4 Nov 2015

Kategorija:

CONVERSE MOUNTAIN CLUB

CONVERSE MOUNTAIN CLUB

Predstavljamo Converse Mountain Club. Mountain Club spaja sportsku tradiciju Converse-a sa futurističkim uličnim stilom, a sve to da bi patike odgovarale svim vremenskim uslovima. Ponovo oživljena Chuck Taylor obuća za planinarenje, Chuck 70 Bosey je u sebi spojila ikonu sedamdesetih …


Pogledaj više