CHUCK TAYLOR ALL STAR

_MG_6886

Converse veruje da će oslobađanje stvaralaštva promeniti svet i naš glavni cilj u svemu sto radimo je da zapalimo kreativnost.

Iako su mnoge priče o Converse proizvodima različite, sve one se u suštini vraćaju na jedno centralno mesto – Converse kao brend. Mi smo brend sa mnoštvo proizvoda koji inspirišu i podstiču na stvaranje novih ideja kod ljudi širom sveta – bubnjara u bendu, fotografa, skejtera,preduzetnika, sanjara, mlađe verzije svakog od njih i izvan toga.

Chuck Taylor All Star je Converse-ovo prazno platno za stvaralaštvo. Fanovi starki žele da budu njihove najkreativnije duše i Converse podstiče svoje kupce pruzajući im šansu da ispolje njihove ideje. Svaki par postaje lični izraz onoga što smo proživeli i mi slavimo da kreativnost i jednostavna ljudska istina kojoj svi težimo bude naša istina i naša suština.

 

_MG_6890

_MG_6972 _MG_6962 _MG_6978 _MG_6984 _MG_7001 _MG_6989

Postavljeno na: 1 Aug 2016

Kategorija:

Converse x Miley Cyrus

Converse x Miley Cyrus

Converse x Miley Cyrus kolekcija je poziv fanovima, svih polova, uzrasta, seksualnih orijentacija, etničkih grupa, oblika i veličina da proslave svoju individualnost. Ova ”mix and match” kombinacija šljokica i čuvenog printa marame, tačnije ”bandana” daje svima mogućnost da kombinuju proizvode …


Pogledaj više