Upoznajte Converse antiheroje – Los Angeles Experience

Za lansiranje Dark Star kampanje – Converse je odlučio da izda kolekciju na potpuno nov način. Umesto angažovanja modela, slavnih ličnosti ili influensera sa milionima pratilaca, izabrana je grupa tinejdžera iz celog sveta – Converse Anti Hero (antiheroji).

Šta je Converse antiheroj?

Converse antiheroj je pokret mladih pojedinaca ujedinjenih svojom strašću prema stilu, umetnosti, muzici i kulturi. Oni se ne plaše da kreativno izraze svoju ličnost kroz veliki broj medija, a bez društvenih mreža ne fonkcionišu. Sami kreiraju ritam u kome se kreću i inspiracija su zbog svog stava i pristupa modi.

Oni različito gledaju na svet, žele da ga učine svojim. Sa strašću podržavaju istomišljenike koji prave sopstveni put, a inspiraciju traže u različitim poznatim ličnostima. Okupili su se u Los Angelesu i imali su jedinstveno Converse iskustvo. Nevena Jeremić, DJ iz Beograda, deli svoje:Converse: Opiši sebe u 2-3 rečenice.

Nevena: Ja sam zabavna i otvorena, spontana osoba koja voli avanture. Pokušavam da se izrazim kroz muziku i sve stvari koje utiču na mene.

Converse: Šta za tebe znači biti antiheroj?

Nevena: To znači biti svoj i ne pokušavati da se uklopiš u društvo. Samo uradite tu neku svoju stvar na način na koji to želite i držite se stvari koje volite.

Converse: Šta si morala da prevaziđeš da bi došta do onoga što sti danas? Da li imaš neku  zanimljivu priču?

Nevena: Svi moji strahovi koje sam imala, savladala sam kroz muziku. Stvarno sam prilično stidljiva, ali sam postala DJ i morala sam da naučim da budem ispred mnogo ljudi bez razmišljanja o tome. Kada sam DJ, ja sam u svojoj zoni.

Converse: Od svih medija koje pratiš, da li bi mogla da izdvojiš one kroz koje bi delila svoju priču i kroz koje bi mogla najbolje da se izraziš?

Nevena: Drutvene mreže i časopisi. Obožavam da čitam muzičke časopise.

 

Postavljeno na: 28 Jan 2019

Kategorija: