CONVERSE @ SNEAKERVILLE

Po prvi put u Srbiji biće okupljeni na jednom mestu ljubitelji sneaker kulture, umetnosti, muzike, sporta i mode.

U srce nekadašnje industrijske zone smešten je interaktivni festival koji teži da pomeri granice i kreira nova vizionarska iskustva za sve posetioce. Preuzmi svoju ulaznicu i postani deo jedinstvene Sneakerville zajednice.

Kapije festivalskog grada biće otvorene od 11h. Zatvaranje festivala je u 23h.

Tokom celog festivalskog dana, posetioci će imati prilike da se oprobaju u raznovrsnim aktivacijama, upoznaju se sa sneaker kulturom, prisustvuju nastupima naših najvećih muzičkih zvezda i osvoje vredne nagrade.

Converse zona na festivalu biće rezervisana za sve one koji žele da svoje fotke zabeleže na GIPHY kanalu! Fotkanje će se organizovati na wall-u, a te fotke automatski uploadovati na GIPHY kanal. U roku od 24h, tvoji personalizovani stikeri biće dostupni za korišćenje na svim platformama koje podržavaju GIPHY. Sve što treba da uradite je da se ufotkate i pronađete ih na kanalu: conversedistrict.

Pored toga, svi ljubitelji Brenda imaće priliku da pogledaju najnoviju kolekciju patika i garderobe.

Vidimo se!

@conversesrbija #InMyConverse

 

 

Postavljeno na: 9 Oct 2019

Kategorija:

Chuck Taylor All Star II Cute to Boot

Chuck Taylor All Star II Cute to Boot

Converse vam predstavlja  prve Chuck Taylor All Star II Cute to Boot ženske čizme. Vodootporne čizme proizvedene su od najkvalitetnije Nubuk kože, sa jezičkom za povlačenje na peti za olakšano obuvanje i skidanje. Gumeni đon obezbeđuje dodatnu pokretljivost, dok Nike …


Pogledaj više
CHUCK TAYLOR ALL STAR

CHUCK TAYLOR ALL STAR

Converse veruje da će oslobađanje stvaralaštva promeniti svet i naš glavni cilj u svemu sto radimo je da zapalimo kreativnost. Iako su mnoge priče o Converse proizvodima različite, sve one se u suštini vraćaju na jedno centralno mesto – Converse …


Pogledaj više