CONVERSE @ SNEAKERVILLE

Po prvi put u Srbiji biće okupljeni na jednom mestu ljubitelji sneaker kulture, umetnosti, muzike, sporta i mode.

U srce nekadašnje industrijske zone smešten je interaktivni festival koji teži da pomeri granice i kreira nova vizionarska iskustva za sve posetioce. Preuzmi svoju ulaznicu i postani deo jedinstvene Sneakerville zajednice.

Kapije festivalskog grada biće otvorene od 11h. Zatvaranje festivala je u 23h.

Tokom celog festivalskog dana, posetioci će imati prilike da se oprobaju u raznovrsnim aktivacijama, upoznaju se sa sneaker kulturom, prisustvuju nastupima naših najvećih muzičkih zvezda i osvoje vredne nagrade.

Converse zona na festivalu biće rezervisana za sve one koji žele da svoje fotke zabeleže na GIPHY kanalu! Fotkanje će se organizovati na wall-u, a te fotke automatski uploadovati na GIPHY kanal. U roku od 24h, tvoji personalizovani stikeri biće dostupni za korišćenje na svim platformama koje podržavaju GIPHY. Sve što treba da uradite je da se ufotkate i pronađete ih na kanalu: conversedistrict.

Pored toga, svi ljubitelji Brenda imaće priliku da pogledaju najnoviju kolekciju patika i garderobe.

Vidimo se!

@conversesrbija #InMyConverse

 

 

Postavljeno na: 9 Oct 2019

Kategorija:

Converse Chuck Taylor All Star II Boot

Converse Chuck Taylor All Star II Boot

U nastojanju da se premosti jaz između mode i potrebe za zimskom obućom,Converse je uveo čizme Converse Chuck Taylor All Star II Boot sa prvoklasnim vodootpornim kožnim materijalom sa mrežastom podlogom. Ovo je prva vodootporna patika-čizma osmišljena tako da stopala …


Pogledaj više
Converse All Star Pack

Converse All Star Pack

Budi PRVI. Stvori svoju priču. Od svog nastanka, Converse je bio prvi u košarci. 1917. smo vodili igru našom legendarnom Chuck Taylor All Star patikom – prvom performance košarkaškom patikom na svetu. Nakon toga smo, u najjačem dobu košarke, kreirali …


Pogledaj više