CONVERSE @ SNEAKERVILLE

Po prvi put u Srbiji biće okupljeni na jednom mestu ljubitelji sneaker kulture, umetnosti, muzike, sporta i mode.

U srce nekadašnje industrijske zone smešten je interaktivni festival koji teži da pomeri granice i kreira nova vizionarska iskustva za sve posetioce. Preuzmi svoju ulaznicu i postani deo jedinstvene Sneakerville zajednice.

Kapije festivalskog grada biće otvorene od 11h. Zatvaranje festivala je u 23h.

Tokom celog festivalskog dana, posetioci će imati prilike da se oprobaju u raznovrsnim aktivacijama, upoznaju se sa sneaker kulturom, prisustvuju nastupima naših najvećih muzičkih zvezda i osvoje vredne nagrade.

Converse zona na festivalu biće rezervisana za sve one koji žele da svoje fotke zabeleže na GIPHY kanalu! Fotkanje će se organizovati na wall-u, a te fotke automatski uploadovati na GIPHY kanal. U roku od 24h, tvoji personalizovani stikeri biće dostupni za korišćenje na svim platformama koje podržavaju GIPHY. Sve što treba da uradite je da se ufotkate i pronađete ih na kanalu: conversedistrict.

Pored toga, svi ljubitelji Brenda imaće priliku da pogledaju najnoviju kolekciju patika i garderobe.

Vidimo se!

@conversesrbija #InMyConverse

 

 

Postavljeno na: 9 Oct 2019

Kategorija:

Converse Chuck Taylor All Star Chelsee Rubber

Converse Chuck Taylor All Star Chelsee Rubber

  Za jesen 2016., vraćaju se čizme Converse Chuck Taylor All Star Chelsee Rubber, ovog puta sa dodatkom linije inspirisane modom koja istovremeno zadovoljava ulogu čizme za kišu. Chelsee Rubber ženske čizme imaju postavljeni jezik i obložene su rip platnom …


Pogledaj više
THE ONE STAR PRO

THE ONE STAR PRO

Kako legenda kaže, THE ONE STAR patika nastala je kao inspiracija patikama pronađenim u kultnoj Japanskoj “thrift” prodavnici. Godine 1974., Converse je lansirao ovaj model sa usamljenom zvezdom, koje su dobile jednostavan nadimak – ONE STAR. Nakon pauze od par …


Pogledaj više